6 Ekim 2014 Pazartesi

Tabela Firmaları ve çeşitleri

Birçok çeşitlere sahip olan tabela firmaları tarafından reklam amacıyla kullanılmaktadır. Bu çeşitler kullanış amaçlarına göre farklık gösterebilir. Yerine göre kutu harf kullanılarak firmalar burada logo veya şirket isimlerinin oluşumunu tercih ederler. Dijital olanları ise gösteriş için kullanılır. Bunlar çoğunlukla eğlence türü yerlerde kendini ifade eder. Krom olanları ise dış mekânlarda kullanılan kaliteli, dayanıklı, sert ve paslanmaz özelliği olan tabela çeşitlerinin oluşumunu sağlamaktadır.
Led tabela sistemlerinde elektronik malzemelerin üzerine dizilmiş olduğu pcb kartları bulunur. Bunlara elektronik baskı devre isimi da verilmektedir. Baskı devre sistemleri de yeniden led’lerde olduğu gibi değişik kalitelerde üretilmektedir. Epoksi kart kullanılmasını öneriyoruz. Bu kartlarda genleşme çok az olmaktadır.Nem çekmediği için eğilip bükülme görülmez.
Elektronik devreler Led Tabela sisteminde kullanılan en önemli araçtır. Burada kullanılacak ledlerin kaliteli olması gerekmektedir. Ters durumda birkaç ay içerisinde renk tonlarındaki değişim yapılan tabelanın bozulduğunu işaret eder. Tabela imalatında elektronik malzeme üzerine yerleştirilen pcb kartları bulunur. Burada fark firmalara ait olan microconteller kullanılır. İşlemcinin bulunduğu yerde çalışabilecek özelliklere sahip olmalıdır. Diğerlerine oranla tesirlidir. İş potansiyelini arttırarak tabela vergilerinin düşük olmasını sağlar. Diğer tabelalardan daha az yer kaplar. Birbirlerinden değişik yazı çeşit sitilleri ve uygulanan efektler ile firmaların tanıtımını yaparak müşteri potansiyellerinin artmasında aracı olarak kullanılır. Bu tatabelaların elektrik tüketimi oldukça azdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder